Startsidan - Björkebo Kommunikationsbyrå
  Startsidan Mail Sitemap  
              English
Integrerad kommunikation

 

   

"UNIQUE SELLING POINT"

 

 

 

 
Bookmark and Share
 

Vår ”Unique Selling Point”

Kommunikatörer, projektedare och strateger finns det mängder av. På pappret verkar alla göra samma sak och ha samma kompetens. Är det verkligen så? Hur hittar man guldfisken i fiskstimmet? Följande gör oss unika:

 1. Vi kommer inte från "byråsidan".
  Vi har i hela vår yrkesverksamma karriär suttit precis som du på ett företag och vet exakt vilka frågeställningar du ställs mot varje dag.
 2. Vi är resurssnåla.
  Du kan få senior expertis där du bara betalar för den tid du använder. Och eftersom vi dessutom inte har en massa anställda, så har vi inte samma omkostnader som stora företag att täcka. När vi behöver mer resurser använder vi oss av vårt breda kontaktnät.
 3. Vi har bred erfarenhet.
  Allt från direktförsäljning gentemot konsument och B2B till skapandet av ett nytt B2C världsvarumärke (se ”våra bedrifter”) och relationsbyggande med journalister och analytiker. Inom kommunikationsområdet har vi gjort allt från ax till limpa (varumäreksstrategi, marknadsplaner, events, web-, skriv-, designarbete, m.m.). Det finns faktiskt mycket få områden inom ett företags dagliga verksamhet som vi inte har jobbat med.
 4. Vi har flexibla arbetstider och jobbar inte "9-5".
  Vi har uppdragsgivare i andra världsdelar och är vana att jobba över alla tidszoner.
 5. Vi har en omfattande internationell vana.
  Förutom att dagligen jobba med globala marknadsaktörer har vi bott och verkat utomlands i flera år.
 6. Vi har ett spjutspetsområde.
  Även om vi har en bred erfarenhet gentemot målgrupp, så är våra uppdragsgivare inom samma bransch. De företag vi jobbar med är uteslutande inom IT, industri- och tekniktunga företag. Vi har förmågan att plocka fram kundnyttan i tekniskt innovativa lösningar.
 
 

Copyright © 2007 - 2012 Björkebo Consulting. All rights reserved.

Om Oss Tips & Utbildning Kontakta Oss Tjänster Bedrifter