Startsidan - Björkebo Kommunikationsbyrå
  Startsidan Mail Sitemap  
              English
Integrerad kommunikation

 

   

 

 

 

 
Bookmark and Share
 

Om Björkebo - fullservicebyrån inom marknadskommunikationChristina Bjorkander

Björkebo Consulting grundades 2003 av Christina Björkander vars spetskompetens är hennes breda erfarenhet alltifrån grafisk profilering till varumärkespositionering. Väldigt få kan göra själva hantverket (skriva texter eller designa en logga/hemsida/trycksak) och dessutom skapa en komplett och förankrad strategi med aktivitetsplaner och uppföljning.

Tack vare den helgjutna profilen hittar man ofta Christina Björkander som en extrainsatt medarbetare hos uppdragsgivaren. Björkebo Consulting blir på så vis företagens förlängda arm när de egna resurserna inte räcker till. Eftersom Björkebo kan erbjuda en gedigen erfarenhet inom respektive spjutspetsområde, vet våra uppdragsgivare att de får en högt kompetent medarbetare. Vi tar oss an såväl de små, enklare uppdragen som de stora, långtgående projekten. Offert per projekt, fast timpris eller fast månadspris. Alla sätt fungerar.

Björkebo är en kommunikationsbyrå, en sk fullservicebyrå som jobbar med marknadskommunikation. Allt från strategisk varumärkesrådgivning till produktion av grafiska tjänster och textuppdrag. Företaget jobbar gentemot såväl B2B- som B2C-företag.

Vi har kontoret baserat i Höllviken och våra kunder är främst baserade i Malmö-, Lund-, Öresundsregionen. Men vi sträcker oss även till Sydsverige och har kunder i USA.

Du hittar oss också på vår Facebook sida och vår LinkedIn sida.

Kontakta oss så får du veta mer!

 
 

Copyright © 2007 - 2012 Björkebo Consulting. All rights reserved.

Tips & Utbildning Kontakta Oss Tjänster Bedrifter